dibu-technics

Over ons

Ansprechpartner Dieter Burmeister
Uw aanspreekpartner:
Dieter Burmeister

Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in de gieterij-industrie. U kunt dus rekenen op onze professionele ervaring en knowhow! Daarnaast kunnen we indien nodig een beroep doen op sterke partners in binnen- en buitenland uit verschillende sectoren, zoals constructie, gereedschapsbouw, kwaliteitsadvies en onderhoud.

Een van onze sterke punten is dat we u reeds bij de ontwikkeling van nieuwe stukken en componenten technisch productieadvies verlenen. Vanaf het ontstaan van een idee tot aan het serieonderdeel zelf begeleiden wij uw toekomstig product. Vooral in het hogedrukgieten zijn we uiterst bekwaam.

Natuurlijk zijn ook andere problemen van gietwerk ons niet vreemd. Na een consequente analyse reiken we u nuttige oplossingen aan, die u tijd en kosten besparen.

Hoe we samen werken, hangt in de eerste plaats af van wat u nodig heeft. Maatwerk dus. Op die manier blijven we niet stilstaan en garanderen we een perfecte integratie. We werken vooral ter plaatse, waardoor een optimale communicatie gegarandeerd is!

"Van probleem tot doel- en klantgerichte oplossing"