dibu-technics

Diensten

dibu-technics Auswerfer

Gietstukken (van technisch advies en ontwikkeling tot productie van stukken)

Zowel in de ontwikkelingsfase als tijdens de constructie is het van essentieel belang dat de productie van een onderdeel rendabel blijft. Daarbij kunt u een beroep doen op onze jarenlange kennis en ervaring. Zo ontwikkelen we samen met u een product dat aan hoge technische eisen voldoet én tegelijkertijd rendabel is.

Neem de proef op de som en vraag uw gereedschappen (matrijsen) bij ons aan!


Algemene gieterij, speciale productie

Productie- en procesoptimalisatie en de daarmee onlosmakelijk verbonden afvalreductie zijn voor ons maar al te bekend terrein. Ook hier is een consequente en doelgerichte analyse van groot belang. Op basis daarvan stellen we u oplossingen voor, die we samen met uw team in de praktijk omzetten. Daarbij maken we gebruik van allerhande hulpmiddelen, zoals thermografische beelden en simulaties van vulgedrag en stolling.

Daarnaast kunnen we eventuele machineproblemen opsporen door rekmetingen en ultrasoon onderzoek uit te voeren aan machinekolommen.

Ten slotte kunnen wij u ook bij het ontwerp van gieterijen en gietcellen ondersteunen, zoals bij de opstelling van de machines. Met het opmaken van vergunningsaanvragen hebben we tevens ruime ervaring.

Stuur ons uw noden per e-mail, of contacteer ons per telefoon!


Opleiding hogedruk gieten

Omvang en verloop van de opleiding:
De medewerkers volgen een seminarie waarin ze bijgeschoold worden over het drukgietproces, de basiskennis van drukgietmachines en hulpmiddelen met het oog op de productie van aluminium drukgietwerk. Het seminarie is een theoretische bijscholing, die aan de hand van praktijkvoorbeelden verduidelijkt wordt.

Belangrijkste thema's van de opleiding:
a. Drukgietvorm
b. Parameters van het gietproces
c. Soorten fouten aan drukgietwerk en oorzaken ervan

Stuur ons een e-mail en wij bezorgen u een aanbod op maat!